Skip to main content

EVC Trajecten

Vakbekwame HBO Jeugd- en gezinsprofessional

De erkenning is een essentieel onderdeel voor professionals die werkzaam zijn in de jeugdzorg. Met de EVC-opleiding kun je jouw ervaring en vaardigheden laten erkennen en omzetten in een officiële registratie.

Dit biedt je niet alleen een formeel bewijs van je competenties, maar ook de mogelijkheid om je carrière in de jeugdzorg verder te ontwikkelen en te versterken.

Sociaal werker (MBO Niveau 4)

Bij EVC Express bieden we de EVC-traject Sociaal Werker (MBO Niveau 4) aan, waarmee je jouw praktijkervaring en vaardigheden kunt laten erkennen en omzetten in een officiële erkenning.

Of je nu al jaren in het sociale werkveld werkt of via andere wegen waardevolle competenties hebt opgedaan, wij helpen je om deze formeel te laten erkennen. Dit vergroot je kansen op de arbeidsmarkt en stelt je in staat om verder te groeien in je carrière.

Met deskundige begeleiding en een persoonlijke aanpak zorgen we voor een efficiënt traject dat jouw unieke leerweg optimaal waardeert.

Persoonlijke begeleider maatschappelijke zorg (MBO niveau 3)

Een EVC-traject voor betreft de evaluatie van ervaringen, kennis en vaardigheden van professionals in de jeugdzorg, om te voldoen aan de registratiecriteria.

Dit biedt een alternatieve route voor professionals die niet de gebruikelijke opleiding hebben gevolgd maar wel vergelijkbare competenties hebben ontwikkeld door werkervaring, zelfstudie of andere relevante activiteiten.

Begeleider maatschappelijke zorg (MBO niveau 3)

Een EVC-traject voor Persoonlijke Begeleider Maatschappelijke Zorg (MBO niveau 3) omvat de evaluatie van ervaringen, kennis en vaardigheden van professionals in de maatschappelijke zorg, met als doel te voldoen aan de registratiecriteria.

Dit biedt een alternatieve route voor professionals die niet de standaardopleiding hebben gevolgd maar wel vergelijkbare competenties hebben ontwikkeld door werkervaring, zelfstudie of andere relevante activiteiten.

Meld je aan voor een EVC traject

Voor een vast tarief van € 2.655,- incl. btw.