Skip to main content

Missie, visie & doelstelling

Missie

Bij EVC Express is onze missie om de waarde van individuele ervaring te erkennen en te benutten door het faciliteren van EVC-trajecten.

We streven ernaar om mensen te helpen bij het officieel laten erkennen van hun verworven competenties, ongeacht waar en hoe ze deze hebben opgedaan.

Visie

Onze visie is om een wereld te creëren waarin ieders unieke leerervaringen worden gewaardeerd en erkend, en waar EVC een toegankelijk en geïntegreerd onderdeel is van loopbaanontwikkeling en levenslang leren.

We geloven dat door het erkennen van individuele competenties, we bijdragen aan een meer inclusieve, rechtvaardige en vaardigheidsgerichte samenleving.

Doelstelling

Bij EVC Express streven we ernaar om onze klanten te ondersteunen bij het behalen van hun professionele doelen door middel van EVC-erkenning.

Ons doel is om een betrouwbare partner te zijn voor individuen en organisaties die op zoek zijn naar maatwerkoplossingen en persoonlijke begeleiding bij het EVC-proces.

We streven ernaar om elke klant te helpen zijn volledige potentieel te realiseren en zijn carrière- en leerdoelen te bereiken.